Inevitabilul s-a produs! Gnohere a semnat cu Steaua

Inevitabilul s-a produs! Gnohere a semnat cu Steaua

In urma cu cateva momente, patronul Stelei, Gigi Becali a anuntat ca s-a inteles pentru transferul lui Harlem Gnohere, atat cu jucatorul cat si cu Dinamo.

Astfel, alb-rosii vor primi 250.000 de euro in schimbul atacantului care va fi renumerat cu 15.000 euro pe luna plus 50.000 la semnatura.

Gnohere devine astfel al doilea transfer oficializat de ros-albastrii in aceasta perioada, dupa Denis Alibec. De asemenea. Junior Morais, dupa spusele lui Becali, a semnat cu ros-albastrii din vara.

Dupa ce in ultimele luni acest transfer a fost o adevarata telenovela, astazi, Becali a fost foarte mandru de reusita sa:“Să ştie toată lumea! Eu nu mint: Morais a semnat deja şi va veni din vară, dacă nu mă înţeleg cu Astra. Acum îi fac contractul lui Gnohere. M-am înţeles şi cu Dinamo, şi cu ‘Bizonul’. La mine ce e ‘da’ e ‘da’ şi ce e ‘nu’ e ‘nu’. Băiatul ăsta a ţinut mereu să se vadă cu mine să discutăm. Nu am vrut, pentru că era sub contract. El niciodată nu s-a dezis de Steaua. A fost caracter, aşa sunt şi eu. Am zis că îi dau 15.000, atât îi dau. Îi mai dau 50.000 la semnătură, iar lui Dinamo îi dau 250.000”, a punctat patronul Stelei.