Halep vs Djokovic. Trofeul pus in joc e Darren Cahill

Halep vs Djokovic. Trofeul pus in joc e Darren Cahill

Aflata la Izvorani, alaturi de Darren Cahill, in plina perioada de pregatire a sezonului ce sta sa inceapa, Simona halep si-a facut timp pentru a discuta pe tema subiectului ce circula in lumea tenisului de cateva zile.

Odata cu incheierea colaborarii dintre fostul nr. 1 ATP, Novak Djokovic si germanul Boris Becker, au inceput multe zvonuri referitoare la noul antrenor al sarbului. Confrom acestor zvonuri, printre favorti s-ar afla si Darren Cahill, insusi antrenorul Simonei.

Sportiva noastra nu isi face insa multe griji cu privire la acest subiect,ea fiind sigura de faptul ca antrenorul australian va ramane in tabara ei. “Nu am treaba cu Djokovic, cu niciun alt sportiv! Relatia mea cu Darren este foarte buna, este solida, la fel ca si relatia cu domnul Dobre. Am o echipa foarte buna si cu siguranta voi merge în continuare la fel”, a spus Simona, potrivit celor de la Agerpres.

In ceea ce priveste pregatirea, cei doi au adaugat in programul lor metode de antrenament mai relaxante, pentru ca sportiva sa incerce sa scape de tensiune cand se afla pe teren: “A fost distractiv la antrenament, incercam sa facem toate antrenamentele mai amuzante ca sa nu ne plictisim. Munca nu este usoara daca o faci incruntata, asa ca am invatat sa fiu mai relaxata si mai vesela. Darren e o fire mai relaxata, e australian si toti sunt asa. Incerc si eu sa fac acelasi lucru, sa fiu mai relaxata din punct de vedere mental, pentru ca si jocul imi merge mai bine atunci”.