Gheorghe Dincă ar fi recunoscut mai multe violuri

Gheorghe Dincă ar fi recunoscut mai multe violuri

Apar informații terifiante în ceea ce-l privește pe Gheorghe Dincă. Potrivit unor surse citate de antena3.ro, se pare că mecanicul auto de 66 de ani din Caracal care a mărturisit că le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra

Măceșanu a recunoscut mai multe violuri, iar unul dintre ele chiar este deja probat. Antena3.ro informează că Gheorghe Dincă ar fi recunoscut mai multe violuri, iar unul dintre ele este deja probat.

Amanta lui Gheorghe Dincă la Audieri

După ce săptămâna trecută cinci bărbaţi, apropiaţi ai lui Gheorghe Dincă, au fost duşi la audieri, acum este aşteptată şi o femeie despre care se crede că ar fi avut o relaţie cu inculpatul. Vecinii lui Dincă spun că cei doi au început să se întâlnească după ce soţia sa a plecat de acasă. Potrivit celor spuse de vecini, femeia este înaltă, subţirică şi poartă ochelari negri. Aceasta ar fi fost văzută de mai multe ori în curtea lui Gheorghe Dincă, ar fi văduvă şi mamă a unui băiat de 18 ani, transmite România TV.

Odată ajunsă în faţa poliţiştilor, femeia ar putea fi un real ajutor pentru anchetă, oamenii legii luând în calcul posibilitatea ca aceasta să deţină informaţii importante atât despre inculpat, cât şi despre ce se întâmpla în casa groazei. Bunicul Luizei Melencu, amenințat cu pușcăria

Bunicul Luizei, copila dispărută încă din luna aprilie, susţine că a fost ameninţat cu închisoarea de autorităţi. Mai mult, la urechile avocatului Tonel Pop a ajuns informaţia care spune că se doreşte înlăturarea sa, pentru că… spune adevărul gol-goluţ!

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/crime-caracal-gheorghe-dinca-violuri-recunoscute-207312.html