In Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu 5 noiembrie 2016

In Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu 5 noiembrie 2016

Maine, are loc Finala Saptamanii, o editie speciala a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, in care vom afla soarta celor 4 concurenti.Vor pleca sau vor ramane in competitie?Ce vor decide voturile publicului?

Adelina, Ana-Maria, Iulia si Andrei MPFM sunt supusi votului publicului, iar telespectatorii le decid soarta:pleaca sau raman.Cei 4 concurenti au sarit gardul, insa dandu-si seama de greseala pe care au facut-o au revenit in competitie.

Concurentii descalificati au fost suspusi votului publicului si pot fi votati daca sa plece sau sa ramana pe site-ul oficial.Acest vot va conta in proportie de 50, iar cealalta jumatate va reveni concurentilor care isi vor exprima votul pentru cei 4.Ei vor avea de ales:DA sa NU intrarii in competitie a celor 4.

Concurentii vor vota pentru fiecare dintre cei 4 DA sau NU.Maine, vom afla cati prieteni adevarati sunt alaturi de cei 4 si cati dintre ei ii vor trimite acasa.

Tot maine, este posibil sa aflam Mirii Saptamanii.Votul general se poate deschide, iar telespectatorii sa-si exercite votul doar pe parcursul Galei.Cine vor fi cei mai iubiti concurenti?Cum va arata clasamentul voturilor?Isi vor mentine Andrada si Valentin pozitia sau vor fi detronati?

Sezonul acesta este foarte imprevizibil.Este o batalie foarte stransa intre primele 2 locuri, acest lucru nu s-a mai intamplat din sezonul 3.In sezonul 4 si 5 au existat 2 cupluri care si-au mentinut prima pozitie foarte multa vreme in clasament, aceste cupluri castigand sezoanele respective.