Final dificil de an pentru ros-albastrii! FCSB – ACS Poli

Final dificil de an pentru ros-albastrii! FCSB – ACS Poli

Ultima perioada a fost una cu adevarat neagra pentru FCSB. Astfel, pe rand, acestia au fost eliminati din Europa League, au pierdut primul loc in clasamentul Ligii 1 si au fost eliminati din Cupa Romaniei.

Daca in Europa League sansele de calificare erau destul de mici din prisma faptului ca jucau pe terenul celui mai valoros adversar din grupa, in campionat si cupa lucrurile au stat altfel. Dupa bucuria cauzata de calificarea echipei sale in primavara europeana, rivalul din ultimii ani ai celor de la FCSB, Marius Sumudica, le-a mai dat o lovitura acestora, invingandu-i, in minutul 95 al partidei de etapa trecuta si practic contribuind decisiv la pierderea locului 1 in campionat pentru ros-albastrii.

A venit apoi partida din Cupa Romaniei, de la Mioveni, acolo unde, FCSB pierduse un amical in urma cu 1 luna de zile. Dupa 0-0 dupa 90 de minute si 1-1 dupa 120 s-a trecut la lovituri de departajare acolo unde, vedetele De Amorim si Boldrin au ingropat vicecampioana. Faptul ca cei doi fosti astrali au ingropat FCSB le-a permis carcotasilor sa spuna ca a fost mana lui Sumudica. 🙂

Astfel, astazi, in partida impotriva timisorenior FCSB incearca, cel putin pentru moment, sa revina pe primul loc al clasamentului Ligii 1. Partida din aceasta seara va incepe la ora 20:30.

Echipe probabile:

Steaua: Niță – O. Popescu, Tamaș, Toșca, Momcilovic – Moke, Pintilii – Enache, Boldrin, De Amorim – A. Popa.

ACS Poli Timișoara: Straton – Străuț, Bocșan, Scutaru, Șeroni – Artean, Poparadu – Bărbuț, Cârstocea, Vădrariu – Drăghici