FCSB ramane fara unul din capitani. Se transfera intr-un campionat de top

FCSB ramane fara unul din capitani. Se transfera intr-un campionat de top

Daca in vara acestui an, dupa transferurile lui Alexandru Chipciu si Nicolae Stanciu la Anderlecht, patronul FCSB, Gigi Becali, refuza o oferta de 2.2 milioane de euro din Serie A, de la Pescara, pentru Alin Tosca, lucrurile s-au schimbat radical acum.

Aparatorul stanga, care insa a evoluat mai mult in zona centrala a defensivei lui Reghecampf, poate parasi FCSB in aceasta iarna. Destinatia se pare ca este Betis Sevilla, locul 14 din prima liga spaniola.

Tosca nu va pleca in al doilea stagiu de pregatire cu FCSB, Gigi Becali confirmand acest lucru:“Tot ce vă pot spune e că pleacă Toșca. Avem o ofertă de 1 milion pentru el”.

Tosca a fost format la juniorii FCSB, club de la care a plecat in 2010 la Unirea Urziceni. Ulterior, dupa forma excelenta aratata la Viitorul Constanta, a fost rascumparat de Gigi Becali in 2014.

A devenit in scurt timp om de baza in echipa ros-albastrilor, fiind unul din cei mai constanti jucatori si reusind saltul catre echipa nationala.

Totodata, a devenit vicecapitan al formatiei, insa, dupa ratarea transferului la Pescara evolutiile lui au devenit inconstante, fapt ce a condus la posibilul transfer la Betis.