Familia Dincă Umbla cu Minciuni in Ancheta

Cazul Caracal. Joi, s-a finalizat cercetarea la fața locului, au fost sigilate probele, aproximativ șapte camioane de haine și alte obiecte. De asemenea, Gheorghe Dincă urmează să fie adus la București. În același timp, a apărut o mărturie șocantă a unui martor, care schimbă complet situația!

În declarațiile date în fața procurorilor, copiii lui Dincă au susținut că, în ziua răpirii Alexandrei Măceşanu, pe 24.07.2019, alături de o altă femeie, colegă de serviciu, au trecut cu autoturismul prin faţa casei inculpatului, nu au oprit să-şi viziteze tatăl, dar, mărturiseau ei, au văzut două persoane de sex masculin ieşind din curte.

Daniela Dincă a menţionat faptul că Gheorghe Dincă mai era vizitat din când în când de doi vecini, unul pe nume Vică, iar celuilalt nu-i reţinuse numele. În acelaşi context, fiul lui Gheorghe Dincă le-a declarat procurorilor că Vică şi Fane erau chiar bărbaţii amintiţi de sora lui, cei pe care i-au văzut ieşind din curte, pe 24.07.2019, în jurul orei 10:00.

Cu toate acestea, o mărturie neașteptată răstoarnă cazul! O persoană din zonă spune i-a văzut pe copiii lui Dincă la ora 6 dimineața, stând la o cafea, în cartierul HCC. Martorul susține că cei doi au mințit la audieri când au spus că nu au trecut pe la casa groazei din cauză că se grăbeau foarte tare.

„Azi aflai că ei, la ora 6, pe 24, când ziceau că au trecut că s-au grăbit să se ducă la Dăbuleni, la ora 6 bea cafea cu fratele ei. Dana, fata lui Dincă… Care au declarat că nu au trecut pe la taică-său că se grăbeau foarte tare. Au mințit. Dacă vă duceți să verificați, dar eu știu dacă ăia… că au fost clienți la masă. Au băut cafea. Dar ăsta precis mi-a spus că dimineața, la ora 6, erau acolo la bar, beau cafea, în cartierul HCC. I-a văzut, s-au salutat și atât. În persoana asta am încredere totală”, a transmis Antena3.

Fiica lui Dincă a precizat zilele trecute presei că mersese, alături de fratele său, dar şi de o angajată a celor doi, la Dăbuleni, pentru a cumpăra nuci pentru înfiinţarea unei plantaţii.