EXCLUSIV!Primele imagini cu Mirela Boureanu Vaida in Piata Constitutiei!

EXCLUSIV!Primele imagini cu Mirela Boureanu Vaida in Piata Constitutiei!

Indragita prezentatoare, Mirela Boureanu Vaida sau numarul 1 cum ii spun fanii, va prezenta, astazi, 1 decembrie 2016, spectacolul de aprindere a luminitelor in Piata Constitutiei.Dupa o perioada de absenta, Mirela Vaida a participat luni la emisiunea “Chefi la cutite”, de pe Antena 1, iar acum si-a facut aparitia la un eveniment un aer liber, acesta fiind primul eveniment in aer liber, la care participa dupa retragerea de la TV.

„In luna decembrie imi mut resedinta in Piata Constitutiei! De Ziua Nationala vom petrece romaneste in oraselul lui Mos Craciun, vom aprinde luminitele in capitala alaturi de Primarul General, vom manca mere glazurate, turta dulce si vom bea vin fiert langa casutele cu produse traditionale. Abia astept sa ma intalnesc cu voi, cu prietenii mei pe care nu i-am cunoscut decat pe Facebook! Ma gasiti acolo in fiecare weekend din decembrie, inclusiv in serile de Craciun! Muzica, artisti indragiti, dansuri traditionale, atmosfera de sarbatoare si un Craciun care sper sa aduca la un loc bucuria copilariei, luminitele bradului, mirosul de portocale si scortisoara, multe zambete si speranta de mai bine!”, a postat pe pagina de facebook Mirela Boureanu Vaida in urma cu cateva zile.

Avem primele imagini cu Mirela Boureanu Vaida la spectacolul de aprindere a luminitelor din Piata Constitutiei, iar pentru acest lucru multumim Brendei Andreea si grupului Mirela Boureanu Vaida.

mirela-boureanu-vaida-piata-constitutiei

mirela-boureanu-vaida-piata-constitutiei-2