EXCLUSIV!Mirela Boureanu Vaida se intoarce la Mireasa pentru fiul meu

EXCLUSIV!Mirela Boureanu Vaida se intoarce la Mireasa pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu este cel mai longeviv reality show matrimonial din Romania.In trecut se numea Nora pentru mama, iar acum se numeste Mireasa pentru fiul meu.La carma emisiunii au fost 4 prezentatoare:Gabriela Cristea, Mirela Boureanu Vaida, Andreea Mantea si Paula Chirila.

Dintre toate prezentatoarele, Mirela Boureanu Vaida a reusit sa-si lase amprenta in inimile telespectatorilor.Milioane de telespectatorii o vor inapoi pe indragita prezentatoare.In acest moment, la carma emisiunii MPFM se afla Paula Chirila.

Paula Chirila a preluat Mireasa pentru fiul meu din 13 iulie sezonul trecut si prezinta sezonul 6.Aparitia ei pe micile ecrane nu este deloc placuta de telespectatorii emisiunii MPFM, acestia facand petitii si postari prin care o critica si spun ca o vor inapoi pe Mirela Boureanu Vaida.

Pe internet circula zvonuri cum ca Mirela Vaida s-ar intoarce inapoi la emisiunea MPFM, asa ca ne-am interesat si am aflat niste informatii foarte pretioase.Surse credibile din Intact Media Group ne-au spus ca Mirela va reveni cu siguranta la emisiunea Mireasa pentru fiul meu.

Intreband 3 persoane ce nu se cunosc intre ele ne-au spus acelasi lucuru.Am aflat de la o redactie anume ce se ocupa cu masurarea audientelor , si au vorbit cu Mirela personal au spus ca Mirela se va intoarce la MPFM in luna februarie a anului 2017 .

Se va intoarce Mirela Boureanu Vaida?Ce parere aveti?