EXCLUSIV!Mirela Boureanu Vaida se intoarce la Mireasa pentru fiul meu

mireasa-pentru-fiul-meu-mirela-se-intoarce

Mireasa pentru fiul meu este cel mai longeviv reality show matrimonial din Romania.In trecut se numea Nora pentru mama, iar acum se numeste Mireasa pentru fiul meu.La carma emisiunii au fost 4 prezentatoare:Gabriela Cristea, Mirela Boureanu Vaida, Andreea Mantea si Paula Chirila.

Dintre toate prezentatoarele, Mirela Boureanu Vaida a reusit sa-si lase amprenta in inimile telespectatorilor.Milioane de telespectatorii o vor inapoi pe indragita prezentatoare.In acest moment, la carma emisiunii MPFM se afla Paula Chirila.

Paula Chirila a preluat Mireasa pentru fiul meu din 13 iulie sezonul trecut si prezinta sezonul 6.Aparitia ei pe micile ecrane nu este deloc placuta de telespectatorii emisiunii MPFM, acestia facand petitii si postari prin care o critica si spun ca o vor inapoi pe Mirela Boureanu Vaida.

Pe internet circula zvonuri cum ca Mirela Vaida s-ar intoarce inapoi la emisiunea MPFM, asa ca ne-am interesat si am aflat niste informatii foarte pretioase.Surse credibile din Intact Media Group ne-au spus ca Mirela va reveni cu siguranta la emisiunea Mireasa pentru fiul meu.

Intreband 3 persoane ce nu se cunosc intre ele ne-au spus acelasi lucuru.Am aflat de la o redactie anume ce se ocupa cu masurarea audientelor , si au vorbit cu Mirela personal au spus ca Mirela se va intoarce la MPFM in luna februarie a anului 2017 .

Se va intoarce Mirela Boureanu Vaida?Ce parere aveti?

14 Comments on “EXCLUSIV!Mirela Boureanu Vaida se intoarce la Mireasa pentru fiul meu”

 1. Mirela,intoarce.te la emisiunea pe care ai moderat.o cu profesionalism,umor,competenta!E pacat sa asistam pe zi ce trece cum se duce totul de rapa!!!Paula nu este in stare sa conduca ac.emisiune!!!N are ce.i trebuie!Sa ramana la teatru si atat!!!Te asteptam sa ridici din nou emisiunea la nivelul la care ai lasat.o!Ce gale frumoase,abia le asteptam,ce show.uri reuseai sa faci din fiecare emisiune!!!Acum adormim in”acordul”intrebarilor penibile si al”refrenului” “3.2.1 start”!

 2. WOWWWWW CE VESTE MINUNATA LA ANTENA1 MIRELA SE ARATA ,,,,CAT MA BUCUR NU VA DATI SEAMA EA ERA SAREA SI PIPERUL ACESTEI EMISIUNI TE ASTEPT MIRELA CU MARE MARE DRAG !!

 3. Mirela fara tine la carma emisiunii totul a luat-o in jos , nu mai are sare si piper si noi trebuie sa ascultam zilnic intrebariile aberante ale actualei prezentatoare.Vino cat mai repede si salveaza cea mai ramas din aceasta emisiune atat de indragita de public.Te asteptam cu mult drag.

 4. In primul rand, salut pe cei ce vor citi aceste randuri !
  INTRADEVAR D-NA MIRELE ESTE CEA MAI BUNA, CEA MAI POTRIVITA MODERATOARE PENTRU ACEASTA EMISIUNE ! Nu contest talentul D-nei Paula Chirila, in teatru, la emisiunea TE CUNOSC DE UNDEVA,ETC,… dar MPFM , nu i se potriveste DELOC. Cu respect ptr talentul dumneaiei, dar d-na Mirela este facuta ptr acest show . Dar daca dansa nu mai doreste sa se intoarca , eu ii respect dorinta. IMI DORESC SA SE INTOARCA, DACA ESTE POSIBIL.
  -DOAMNA MIRELA BOUREANU-VAIDA, VA LASA SUFLETUL SA NU MAI VENITI LA ACEASTA EMISIUNE, CARE VI SE POTRIVESTE CA O MANUSA ?!

  1. Eu, nici macar 5 minute de la ultima editie nu am vizualizat. Cand, din intamplare, treceam peste emisiune, schimbam in urmatorul minut (nu secunda, eram putin curios). Nu shtiu cine concureaza si cine este sustinut, imi pare rau pentru acesti tineri, poate nu meritau…

 5. si-a pus amprenta decisiv pe aceasta emisiune si de departe nimeni nu a egalat-o pana acum. O asteptam nerabdatori sa se intoarca sa ne reluam locul in fata televizorului la aceasta emisiune.

  1. Si-a pus amprenta decisiv pe aceasta emisiune . O asteptam nerabdatori sa se intoarca ,sa ne reluam locul in fata televizorului la aceasta emisiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *