EXCLUSIVITATE!Plecari pe banda rulanta la Mireasa pentru fiul meu

EXCLUSIVITATE!Plecari pe banda rulanta la Mireasa pentru fiul meu

Ziua de 31 decembrie, pe langa faptul ca este ultima zi din an, pare a fi si ultima zi din competitie pentru concurentii Mireasa pentru fiul meu.In aceasta seara, spiritele s-au dezlantuit se pare in Casa Baietilor si 4 concurentii vor sa sara gardul competitiei Mireasa pentru fiul meu.Un gest socant la care nimeni nu se asteapta sa se intample acum la finalul anului.

INTAMPLARI DIN CASA MPFM:

Dupa ce Ali si Edith au pus capat relatiei, se pare ca un alt eveniment va umbri competitia.Petru Mireasa pentru fiul meu a sarit gardul competitiei.Acesta si-a luat la revedere de la fete.Se pare ca dupa el au sarit si Ali, Cristi si Danut, insa acest lucru nu se stie sigur si asteptam confirmarea.Va vom tine la curent cu tot ce aflam din discutiile fetelor de pe AntenaPlay.

MEDIUL ONLINE A EXPLODAT:

Oamenii fideli ai emisiunii, telespectatorii emisiunii, cei care isi urmaresc zilnic favoritii s-au uitat si in aceasta seara pe AntenaPlay si au aflat ultimele evenimente din casa Mireasa pentru fiul meu.Putem spune ca medi-ul online a explodat la aflarea vestilor.

COMENTARIILE TELESPECTATORILOR:

Telespectatorii, cum v-am spus au ramas socati, iar unii dintre ei au inceput sa se amuze:”Voia lumea sa plece Paula .???….Inaintea ei vor pleca multi concurenti.”

“Dar sa plece frate toti ..toata gasca vesela :))))))”

REVENIM CU DETALII!