Exclusiv! 4 motive pentru care tricolorii pot spera contra Poloniei!!

Exclusiv! 4 motive pentru care tricolorii pot spera contra Poloniei!!

A ramas mai putin de o ora pana cand tricolorii vor da piept cu Polonia lui Lewandoski, intr-un meci vazut de toti ca o finala, in campania de calificare la Campionatul Mondial 2018 din Rusia.

Cu toate ca multi oameni de fotbal considera ca nu avem nicio sansa in fata polonezilor, noi va prezentam cateva motive pentru care tricolorii lui Daum nu sunt chiar victime din strart:

1.Atuul “12-lui”: Intr-o perioada in care, in campionatul intern, asistenta la meciuri e destul de redusa, echipa nationala se bucura de simpatia fanilor, iar prezenta intr-un numar mare la stadion ii poate realmente impinge de la spate pe tricolori.

2.Dorinta de afirmare a tinerilor. Cristoph Daum a promovat in scurta perioada de cand este selectionerul echipei Romaniei destui jucatori tineri, enumerand aici pe Razvan Marin, Romario Benzar, Dorin Rotariu, Alin Tosca, iar in aceasta seara, dorinta acestora de a rasplati increderea selectionerului poate cantari enorm in evolutia lor pozitiva.

3.Moralul. Sa nu uitam, totusi, ca echipa noastra este neinvinsa in preliminariile acestui turneu si nici in precedentele prelimianrii pentru Euro 2016. Din acest punct de vedere, moralul echipei este foarte ridicat. Apoi, referindu-ne strict la jucatori, Stanciu, Andone, Keseru, Chipciu vin dupa evolutii foarte bune la echipa de club, iar acest lucru speram sa se vada si in meciul de azi.

4.Cristoph Daum. De ce Daum? Pentru ca a reusit sa-si aplice ideeile despre fotbal in aceasta echipa a Romaniei si a reusit sa motiveze echipa astfel incat sa produca un joc placut ochiului. Totodata, tactica aleasa de el va fi una din cheile partidei.

E timpul sa nu ne mai consideram outsideri. E timpul sa aratam ca fotbalistii romani au valoare!!! #HaiRomania