Elly si Cristian Mireasa pentru fiul meu 4 s-au intalnit cu fugarii!

Elly si Cristian Mireasa pentru fiul meu 4 s-au intalnit cu fugarii!

Elly si Cristian sunt castigatorii sezonului 4 de la Mireasa pentru fiul meu.Acestia s-au intalnit astazi cu cei care au sarit gardul competitiei Mireasa pentru fiul meu.In emisiunea de maine, vom afla mai multe detalii despre ce s-a intamplat cu fugarii din casa Mireasa pentru fiul meu.

ULTIMELE EVENIMENTE din casa mpfm:

Cristi nu parasise casa Mireasa pentru fiul meu, insa aceasta a ales sa plece impreuna cu Georgiana.Pe langa ei, se pare ca si Edith a parasit casa MPFM.

CE SE VA INTAMPLA cu fugarii emisiunii?

Din surse se spune ca acestia vor fi obligati sa revina in casa Mireasa pentru fiul meu, altfel vor suporta clauzele contractuale.Regulamentul competitiei spune ca cei care aleg sa paraseasca competitia prin alte modalitati, decat prin eliminarea de catre public vor plati suma de 30.000 de euro.

INTALNIARE ELLY SI CRISTIAN CU FUGARII:

Elly si Cristian s-au intalnit cu Petru, Danut si Cristi.Maine in emisiune vom afla ce se va intampla cu concurentii care au sarit gardul competitiei Mireasa pentru fiul meu.

mpfm-elly-si-cristian-intalnire-cu-fugarii

Comentariile telespectatorilor mpfm:

Telespectatorii emisiunii au fost foarte dezamagiti de plecarea concurentilor, mai ales sustinatorii care au pus suflet.Din ceea ce se pare si daca vor reveni in casa Mireasa pentru fiul meu, acestia nu vor mai beneficia de o asemenea sustinere.

“Elly si Cristian sunt cei mai frumosi, restul sunt niste lasi.”, a spus o telespectatoare.

“In locul producatoarei, nu as mai accepta sa mai intre in casa.”, a spus un alt telespectator.

REVENIM CU DETALII IN CEL MAI SCURT TIMP!