Duelurile X Factor s-au terminat!! Juratii au decis cine intra in Galele Live

Duelurile X Factor s-au terminat!! Juratii au decis cine intra in Galele Live

Mentorii X Factor sunt fata in fata cu duelurile in urma carora vor desemna cei 8 concurenti ce vor patrunde in Galele Live.

In acest stadiu al concursului , echipele se prezinta in componenta urmatoare:Oscar și Miruna, Estera și Rebecca, 3 O’Clock și Doredos reprezinta grupurile coordonate de Banica jr, Carla’s Dreams  si-a ales numai prezente feminine : Olga Verbițchi, Miruna Pânzaru, Izabela Simion şi Enrica Tara, Horia Brenciu se ocupa de: Loredana Anghelache, Monica Prodea, Cezar Dometi și Marcel Roșca, in timp ce Delia are parte doar de baieti:  Alex Mladin, Eregep Raul, Emilian Nechifor şi Johnny Bădulescu !

Toti acesti concurenti se vor duela doar pe scena X Factor!!

Estera şi Rebeca au fost cele care au inceput duelurile cu piesa”Because of You”, interpretată de Kelly Clarkson. Oscar şi Miruna, trupa Apollo, adversarii lor interpreteaza melodia “Can’t Hold Us”, de la Macklemore. Alegerea lui Banica a fost clara: Oscar si Miruna.

Din partea lui Carlas Dreams s-au duelat primele Enrica Tara cu  piesa “Send My Love”, interpretată de Adele. Adversara i-a fost Izabela cu piesa “Jealous”, de la Labrinth.

Alex Mladin şi Raul Eeregep au fost primii concurenti din tabara Deliei. Raul a intrat cu  piesa lui Sam Cooke, “A Change is Gonna Come”, iar Alex a raspuns  cu piesa “Don’t Let the Sun Go Down on Me”, a lui Elton John.

Duelurile au continuat cu Monica si Loredana . Monica a ales să interpreteze piesa “Back to Black”, de la Amy Winehouse, iar Loredana a ales piesa Andrei, “Iubirea schimba tot”. Decizia lui Brenciu a fost clara: “Merg mai departe în galele finale cu Loredana Anghelache.”

Doredos au ales  piesa Hippy Hippy Shakes, de la The Swinging Blue Jeans.  . În schimb, 3 O’Clock a ales Candyman, piesa interpretată de Christina Aguilera. Alesii  lui Stefan au fost cei de  la 3 O’Clock.

Olga Verbițchi şi Miruna Pânzaru de la Carlas Dreams. Miruna a ales , “Sledgehammer” de la Rihanna. Alegerea Olgai a surprins oarecum, ea intrand in concurs cu piesa Chandelier, de la Sia.

Alegerile lui Carlas Dreams au fost : Cel mai simplu ar fi să fac o alegere emotivă, dar ea nu ar fi pe merit. Finalistele din grupa fetelor, de anul ăsta, sunt Olga şi Izabela”.

Revenim cu amanunte!