Cum poate fi Becali ajutat de un rapidist in razboiul cu Armata

Cum poate fi Becali ajutat de un rapidist in razboiul cu Armata

Au trecut aproape 6 ani de cand Gigi Becali se lupta cu Armata pentru a se dovedi daca echipa patronata de el este adevarata Steaua.

In toata aceasta perioada de timp, “Latifundiarul din Pipera” a pierdut mai multe batalii, pierzand sigla, numele si palmaresul pana in 2003. Acum insa, odata cu schimbarea Guvernului, a aparut o raza de speranta.

“Eu sunt rapidist, dar nu mi-e indiferent ce se intampla cu Steaua”

De unde aceasta raza de speranta? Liviu Dragnea, seful PSD, partid aflat la guvernare, suporter rapidist declarat, a discutat in urma cu ceva timp despre problema lui Becali:

„Vreau sa-mi exprim o mare dezamăgire. Eu sunt rapidist, dar nu mi-e indiferent ce se întâmplă cu un nume ca Steaua. Steaua e legendă în România. E păcat că s-a ajuns în situația asta”.E păcat că ministerul apărării nu a găsit o soluție împreună cu clubul Steaua ca acestă echipă să joace unde a jucat întotdeuna, în Ghencea. E ca și cum ai spune că Rapid nu mai poate să joace în Giulești. Păi, Rapid și Giulești înseamnă același lucru.Steaua și Ghencea înseamnă același lucru, în cartierul ăla toții copiii din Ghencea creșteau cu Steaua în suflet, mi se pare nefiresc”, spunea seful PSD in 2015.

“Sunt foarte mahnit ca s-a ajuns in situatia asta”

Liviu Dragnea considera nefireasca implicarea ministerelor in fotbal si de aici ar putea sa vin un avantaj pentru Gigi Becali. Daca Ministerul Apararii nu s-ar mai implica in razboiul lui Becali, sunt sanse ca Armata sa dea in spate, iar patronul FCSB sa aiba castig de cauza.

„Nu știu dacă e reală informația că Ministerul Apărării vrea să își facă o echipă. Eu cred că ministerele trebuie să se ocupe cu altceva, nu pentru a face echipe de fotbal. Există posibilitatea legală ca firme sau persoane care au fonduri să poata susține aceste echipe, nu ministerele”.Sunt foarte mâhnit că s-a ajuns în situația asta, până la urmă, o legendă nu poate fi înfrântă cu acțiuni birocratice. E o mare dezamăgire nu numai pentru steliști, ci și penru cei care iubesc fotbalul”

Gabriel Ples si Florin Iordache vor fi noii sefi ai Ministerului Apararii respectiv Ministerul de Justitie.