Cristi si Georgiana MPFM au format un cuplu in competitie

Cristi si Georgiana MPFM au format un cuplu in competitie

Cristi si Georgiana MPFM sunt noii concurenti in casa Mireasa pentru fiul meu.Cristi este pentru a doua oara in competitia iubirii.Dupa ce mama ei a intervenit telefonic si i-a spus ca nu este de acord cu relatia dintre fiica ei si Cristi.

In ultima perioada cei doi au petrecut mult timp impreuna si au fost din ce in ce mai apropiati, si au decis sa formeze un cuplu in cadrul sezonului 6 MPFM.

Georgiana are 19 ani, locuiește în Galați, este de profesie animatoare (dansatoare în club) și a trecut pragul casei Mireasă pentru fiul meu în finala săptămânii din 17 septembrie, la două săptămâni de la debutul celui de-al șaselea sezon al îndrăgitului reality-show matrimonial.
Cristi a fost concurent și în cel de-al patrulea sezon al emisiunii, în anul 2015. Reintrarea acestuia în competiție este privită cu scepticism de unii dintre telespectatorii emisiunii, care îl suspectează pe Cristi că s-ar fi întors în casa Mireasă pentru fiul meu doar pentru că fosta lui iubită din sezonul 4, Andrada, a redevenit și ea concurentă în noul sezon, aceasta reintrând în competiție în data de 17 septembrie. Se pare că la sfârșitul lunii august, Andrada și Cristi s-au împăcat, însă după doar câteva zile, Andrada a pus capăt relației, iar o săptămână mai târziu, a reintrat în casa Mireasă pentru fiul meu și a format un cuplu cu Valentin.