Copiii Mirelei Boureanu Vaida, raciti.Cum a debutat toamna pentru ea?

Copiii Mirelei Boureanu Vaida, raciti.Cum a debutat toamna pentru ea?

Mirela Boureanu Vaida este cel mai bun prezentator TV la momentul actual in Romania, desemnata de catre public la premiile Radar de Media.Retrasa din luna iulie de la TV, fosta prezentatoare se bucura de cei 2 copii ai sai.

Cum cei mici se imbolnavesc repede, Mirela Boureanu Vaida a recurs la internarea in spital.Fosta prezentatoare a celui mai iubit reality-show din Romania, a povestit pe contul de socializare ce i s-a intamplat in perioada aceasta.

Ca de fiecare data, cu vorbele la ea, Mirela Boureanu Vaida a povestit fanilor ce se intampla cu micutii ei:“Nu stiu cum a debutat toamna in casa voastra. Dar eu ma aflu la capatul a doua saptamani de sfarseala.. ambii copii s-au imbolnavit de gastroenterocolita, cu rotavirus. Nu in acelasi timp, ci pe rand. Unul de la celalalt! Au urmat internarea in spital, branule, perfuzii. Cand am
crezut ca am scapat de asta, a urmat rosu in gat. Nu in acelasi timp, ci pe rand. Unul de la celalalt! Frateste, fireste!! Nimeni nu te poate inveseli in aceste momente. Astazi a reusit s-o faca NUK Romania prin acest pachet personalizat! M-a felicitat ca sunt mama de fetita si baiat. Si mi-am dat seama ca asta e tot ce conteaza!! La multi ani Nuk Romania!! Iar voua, multa, multa sanatate si putere!!!”, a spus Mirela Vaida pe profilul ei de facebook.

mirela-boureanu-vaida-si-copiii-sai