Chipul “Unicului Capitan”, prezent pe noua sigla a lui Dinamo!

Chipul “Unicului Capitan”, prezent pe noua sigla a lui Dinamo!

In plin proces cu fostul actionar, Nicolae Badea, pentru dreptul de a folosi sigla actuala, Ionut Negoita si-a luat masuri de precautie si a inregistrat la OSIM o noua sigla, sub numele de FCD, si are imprimat chipul fostului capitan al echipei Dinamo, Catalin Hildan, decedat pe teren, in urma cu 16 ani!

Daca actiunea initiata de Nicolae Badea va avea succes, vom ajunge in situatia inedita ca, echipele eblematice ale fotbalului romanesc, Steaua si Dinamo, sa fie in imposibilitatea de a-si folosi numele obisnuite si sigla proprie.

Dupa ce, in urma razboiului cu armata, Gigi Becali a inregistrat la OSIM o sigla proprie, iar formatia de fotbal se numeste FCSB, este foarte probabil ca si in cazul lui Negoita sa se intample acelasi lucru, formatia redenumindu-se FCD.

Astfel,de la anul, am putea ajunge la situatia ca, in derby de Romania sa se infrunte FCSB cu FCD…

Insa, pana la schimbarea denumirii clubului, oficialii alb-rosii sunt preocupati de vanzarea biletelor pentru meciul cu FCSB, de miercurea viitoare. Inclusiv Adi Mutu a fost la ghiseul casei de bilete pentru a interactiona cu fanii.

Pentru derby-ul din 30 Noiembrie, oficialii dinamovisti se asteapta la o prezenta in jurul a 30.000 de spectatori.