Ce este whocanuse.com?

Ce este whocanuse.com?

Este un instrument care atrage atenția și înțelegerea modului în care contrastul de culoare poate afecta diferite persoane cu deficiențe de vedere.

Conținut web orientări privind accesibilitatea (WCAG) acoperă o gamă largă de recomandări pentru a face conținutul web mai accesibil. Doar o parte minusculă a accesului web este mai potrivită pentru cei cu o formă de orbire sau viziune scăzută.

Sistemul de clasificare standard este un început excelent, dar m-am gândit să încerc să umanizez oamenii care sunt afectați de diferite clase.

De unde ați obținut informațiile?

Procentele sunt obținute atât din colour-blindness.com cât și din Vision Australia . PS Sunteți amândoi cei mai buni, mulțumesc ✌️

Matematica ta este oprită, nu adaugă până la 100% …?

Ochi buni! (haha) Datele privind populația furnizate sunt estimări pentru deficiențe individuale și nu acoperă cantitatea mare de deficiențe vizuale din lume. Aceasta vă va oferi nu doar o înțelegere a modului în care contrastul de culoare afectează diferite persoane, dar și pe cine poate afecta.

Sunt fascinat de cum funcționează acest lucru, îmi puteți spune mai multe?

Desigur! Există câteva etape pentru a ajunge la acest punct. Mai întâi ne dăm seama de contrastul dintre două valori HEX. Pentru aceasta folosim un plugin numit Chrome.JS – acest lucru face pentru noi ridicarea grea. Odată ce avem raportul (și folosind dimensiunea fontului și greutatea fontului), putem aplica o notă la acel combo specific de culoare.

Pentru opțiunile de orbire a culorilor, folosim un alt plugin numit în mod corect Color-blind care transformă codurile HEX în cele care ar fi văzute de persoane cu deficiențe diferite, atunci putem aplica același proces pentru a obține raporturile de culoare și a le determina grad.

Pentru cataracte, glaucom, viziune scăzută și evenimente situaționale am creat personal simulări care să ajute la identificarea evaluării acestora.

Ce înseamnă o notă care nu reușește?

Gradarea utilizează o combinație de contrast de culoare, dimensiunea textului și greutatea textului. Un eșec înseamnă pur și simplu că combinația de culori oferă o anumită încordare vizuală persoanei care o vede și ar trebui evitată dacă este posibil.