Bucurie în PSD! Cum a sărbătorit Lia Olguţa Vasilescu accederea Vioricăi Dăncilă în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale

Bucurie în PSD! Cum a sărbătorit Lia Olguţa Vasilescu accederea Vioricăi Dăncilă în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale

Viorica Dăncilă a ajuns în marea finală pentru obţinerea funcţiei de preşedinte al României, iar acest lucru a adus bucuria în rândurile greilor din cadrul Partidului Social Democrat. Lia Olguţa Vasilescu şi soţul său, Claudiu Manda, au sărbătorit reuşita fostului premier.

Deşi puteau să meargă într-unul dintre cele mai scumpe restaurante din Bucureşti, Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au celebrat accederea Vioricăi Dăncilă în turul al doilea al luptei pentru Cotroceni într-un mall. Decişi aibă parte de linişte linişte şi de câte un desert, cei doi social-democraţi au mers în zona în care erau amplasate restaurantele şi cofetăriile.

Fără aere de oameni importanţi, Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda şi-au comandat câte o îngheţată. Apoi, aceştia s-au aşezat la o masă, iar pentru aproximativ o jumătate de oră au stat de vorbă şi au savurat delicioasele preparate. Aflaţi la faţa locului, paparazzii Spynews.ro au filmat momentele petrecute de celebrul cuplu din politica autohtonă în centrul comercial.

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda şi-au unit destinele în acest an, la data de 24 februarie, în Craiova. La nunta celor doi au participat peste 500 de invitaţi, care au fost extrem de generoşi.

Cuplul a primit 246.400 de euro, 334.000 lei şi 5.200 de dolari americani, conform unei declaraţii de avere depusă de Claudiu Manda. Pe lângă aceşti bani, politicianul a declarat şi bunuri pentru casă în valoare de aproximativ 30.000 de euro.

„În mod sigur achităm împrumutul luat de soţ pentru a cumpăra casa (n.r. – împrumutul este de 150.000 de euro)“, a declarat, la scurt timp după marele eviment, Lia Olguţa Vasilescu.

Sursa si Vezi Video: https://spynews.ro/paparazzi/video-paparazzi-bucurie-in-psd-cum-a-sarbatorit-lia-olguta-vasilescu-accederea-vioricai-dancila-in-turul-al-doilea-al-alegerilor-prezidentiale-213287.html