Bianca Drăguşanu, chemată în faţa judecătorilor

Bianca Drăguşanu, chemată în faţa judecătorilor

Aflată în toiul jocului “de-a divorţul”, Bianca Drăguşanu a decis să ia taurul de coarne şi să-şi facă dreptate la tribunal, într-un scandal care îi vizează direct afacerea

Bianca Drăguşanu a deschis, recent, un proces împotriva Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Informatică – ICI Bucureşti şi împotriva unei societăţi comerciale care administrează mii de site-uri şi vinde domenii online. Motivul scandalului care s-a mutat în instanţă – o decizie luată de institutul amintit şi de SRL, care au dat peste cap afacerile vedetei şi afectează buna funcţionare a site-urile deţinute de aceasta. Primul termen nu a fost încă stabilit, însă probabil că acesta va avea loc la începutul anului viitor.

După ce au anunţat că divorţează şi că nu mai există şanse de a salva mariajul, Bianca şi Alex Bodi au mers de mână la emisiunea XNS, unde au vorbit despre problemele lor şi cauzele scandalurilor din casă. Bianca Drăgușanu a recunoscut că se aprinde repede în discuțiile cu soțul său, însă spune că, de fapt, el o provoacă, iar ea imediat se enervează. “El mă împinge să fac aşa. Sunt circumstanţe în care eu am văzut nişte lucruri care mi s-au ascuns şi m-au rănit foarte tare. Am vorbit foarte punctual, dar există ceva care apare în mod frecvent. L-am întrebat dacă sunt eu singura femeie pe care o iubeşte şi el a spus da. Ok, dar atunci de ce ajungem la aceleaşi discuţii?

Dacă anumiţi factori ar dispărea din relaţia noastră şi anumite strategii şi o anumită atitudine, probabil noi nu am fi ajuns la ieşirile astea nervoase pe care le avem amândoi. Nu este neapărat vorba de femei din viaţa lui. Ideea este că dacă el nu mi-ar da motive să fac chestiile astea şi să-mi ies din pepeni, nu aş ieşi. Motivele acelea sunt reale pentru că vin cu probe”, a spus Bianca Drăguşanu la “XNS”.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/exclusiv-bianca-dragusanu-chemata-in-fata-judecatorilor-cum-a-izbucnit-scandalul-213301.html