Analiza! 3 meciuri bune de incercat in biletele voastre!

Analiza! 3 meciuri bune de incercat in biletele voastre!

Sunderland-Arsenal

Intalnirea de azi, Sunderland si Arsenal, va opune doua echipe macinate de absente. De la gazde vor lipsi Mannone,Larsson,Kirchhoff,Januzaj,Denayer,Cattermole si Borini in timp ce Arsene Wenger nu se putea baza pentru aceasta partida pe Akpom,Cazorla,Mertesacker,Monreal,Perez si Welbeck.

Sunderland traverseaza o forma groaznica, izbutind doar un egal in ultimele 5 partide, in timp ce tunarii sunt neinvinsi de 8 meciuri. In meciurile directe, Sunderland nu a mai invins-o pe Arsenal de 9 partide.

Judecand si dupa locurile ocupate in clasament, (2 Arsenal si 20 Sunderland) se pare ca meciul de azi va avea o invingatoare certa, Arsenal.

West Brom-Manchester City

Pana cand sa mai dureze seria negativa a lui Guardiola?

Manchester City intalneste azi, in deplasare, o echipa care nu a mai invins-o de 6 ani. West Brom pare a se fi transformat intr-o victima preferat a cetatenilor, meciurile dintre cele doua echipe fiind  de asemenea unele cu goluri multe.

Fara victorie in ultimele 3 etape, Manchester City s-a vazut egalata in fotoliul de lider de catre Arsenal, iar astazi nu isi mai permite sa faca pasi gresiti.

Nici gazdele de la West Brom nu traverseaza o forma namaipomenita, avand 3 egaluri si o infrangere in ultimele 4 meciuri.Totusi,valoare loturilor celor doua formatii este total diferita si astazi gazdele nu pot emite prea multe pretentii.

Absente: Berahino si Yacob de la gazde, iar de la oaspteti vor lipsi Delph, Sagna, Zabaleta, De Bruyne.

Crystal Palace-Liverpool

Spectacol. La asta ar trebuie sa ne asteptam la meciul de azi. Istoricul intalnirilor directe ne face sa speram la un meci cu goluri multe.

Un Liverpool resuscitat de Klopp in acest sezon,aflat intr-o forma excelenta se deplaseaza pe terenul unei echipe cu care a avut probleme in ultimele sezoane. Dar, exceptand premisele pentru goluri multe, poate Liverpool sa se impuna? Forma celor 2 echipe si absentele din loturile lor ne fac sa credem ca Liverpool nu va pierde azi.

Absente:Benteke,Puncheon,Remy,Souare de la Crystal. Gomez si Ojo de la Liverpool.