Adrian Cristea a spus adevărul! Cum a ajuns poza cu el dezbrăcat în tabloide

Adrian Cristea, 35 de ani, a vorbit la emisiunea GSP LIVE despre poza nud cu el apărută în Cancan în anul 2010, pe vremea când fostul fotbalist evolua pentru Dinamo.

Nu poți să ai încredere în nimeni. Atunci am trimis poza unei iubite. Ei îi trimiteam poza. Contează oamenii de lângă tine”, a declarat Cristea la GSP LIVE.

BIANCA L-A PROTEJAT

La vremea respectivă, Bianca Drăgușanu recunoștea că poza i-a fost trimisă ei, cei doi având o relație în acel moment. Bianca susținea la momentul respectiv că partea de jos a lui Cristea a fost făcută în photoshop de cei care au vrut să-i facă rău fostului fotbalist.

„Păi, eu mi-am dus calculatorul la devirusat şi cel care l-a luat să-l repare nu mi l-a mai adus nici astăzi. Aşa au ajuns la Cancan. I-am zis că până vineri fac plângere penală împotriva lui dacă nu-mi recuperez fotografiile. La mine pe telefon se vedea doar bustul, iar de la brâu în jos era o umbră. Cei care au pus mâna pe poze au rezolvat problema asta în photoshop”, declara Bianca Drăgușanu la momentul respectiv.

Adrian Cristea Poza Nud

Sursa: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/video-exclusiv-adrian-cristea-a-spus-adevarul-cum-a-ajuns-poza-cu-el-dezbracat-in-tabloide-564007.html?utm_source=libertatea.ro&utm_medium=widget&utm_campaign=Libertatea-articol