Adelina, Andrei, Ana-Maria si Iulia MPFM s-au intors in competitie

Adelina, Andrei, Ana-Maria si Iulia MPFM s-au intors in competitie

Adelina, Andrei, Ana-Maria si Iulia MPFM au sarit gardul competitiei in urma cu cateva zile, insa s-au reintors in casa Mireasa pentru fiul meu.

Iulia: „Cei pe care-i credeam apropiati s-au bucurat de gestul meu, iar persoane de care nu eram atat de apropiata le-am vazut plangand! Eu as vrea sa ma reintorc in casa, insa Andrei vrea sa ramana acasa! Pe moment nu m-am gandit la consecintele faptelor mele! Atunci cand am sarit m-am gandit sa imi fie bine mie si lui Andrei, acum nu as mai face acelasi gest! Imi doresc sa reintru in casa indiferent de ce vor face cei trei care au mai sarit gardul!”

Adelina despre gestul ei de a sari gardul: „Am facut cea mai mare prostie din viata mea!”

Iulia: „Edith si Ali s-au bucurat de plecarea mea! Cei doi au ras de mine cand am sarit gardul!”

Telespectatorii emisiunii se bucura pentru revenirea concurentilor in casa, mai ales pentru Ana-Maria.Adelina a declarat in emisiunea de astazi ca se va cere nominalizari sa plece din casa Mireasa pentru fiul meu.Ana-Maria i-a declarat razboi lui Edith.Matusa lui Eidth a venit in platoul emisiunii Mireasa pentru fiul meu.

Sambata, se va afla sorta celor 4 concurenti Mireasa pentru fiul meu.Cum va fi algoritmul de a ramane in casa vom afla la Gala Saptamanii.

Iulia:”Vom afla sambata cine ne doreste sau nu in casa daca se va vota cu DA sau NU.”

Andrei:”Si voturile cu DA vor fi false.Nu cred in ele.”

Ce parere aveti?Vor redeveni concurenti cei 4 fugari?Comentati in rubrica de comentarii de mai jos sau pe pagina noastra de facebook.