2016, anul mortii! Ne-au parasit marile personalitati!

2016, anul mortii! Ne-au parasit marile personalitati!

Ultima parte a anului 2016 a fost una cu adevarat tragica pentru viata artistica sau sportiva din tara noastra, mai multe personalitati trecand in lumea celor drepti.

gyuri

Ioan Gyuri Pascu – cunoscutul actor de comedia si membru al grupului Divertis a decedat in data de 26 septembrie 2016. Gyuri Pascu a suferit un stop cardiorespirator in jurul orei 3 noaptea, iar decesul a fost declarat la 5 dimineata. Sotia actorului a sunat de doua ori la ambulanta, existand suspiciuni ca membrii primului echipaj sosit sa-l consulte pe Pascu nu au actionat cum trebuie.

papaiani

Sebastian Papaiani – monstru sacru al cinematografiei romanesti, pe data de 27 septembrie 2016, Sebastian Papaiani a plecat la Ceruri, acolo unde il asteapta prieteni dragi precum Marin Moraru, Gheorghe Dinica, Iurie Darie, etc. Actorul, care era internat de luni bune, a suferit un accident cerebral in luna mai a acestui an, si in ciuda eforturile sale, cat si a medicilor, nu a reusit sa isi revina, pierzand lupta pentru viata la 80 de ani.

preda

Aurelian Preda – seara zilei de 27 septembrie 2016 a cutremurat muzica populara romaneasca. Dupa ce in ultimele 24 de ore trecusera in nefiinta actorii Gyuri Pascu si Papaiani, folclorul romanesc sia pierdut unul dintre cei mai iubiti interpreti, Aurelian Preda. Cantaretul a luptat vreme de ani buni cu o boala nemiloasa si a reusit chiar sa “castige” anumite batalii cu ea, insa, in seara fatidica, cand se afla in Austria pentru o noua operatie, trupul artistului a cedat. Avea doar 47 de ani.

prodan

Daniel Prodan – Aproape de miezul noptii, in ziua de 16 noiembrie 2016, sportul romanesc este zguduit de vestea ca Didi Prodan s-a stins din viata. Membru al “Generatiei de Aur”, om carismatic, cu zambetul pe buze, Daniel Prodan lasa in urma sa un fiu de 16 ani, la randul lui fotbalist, dar si o durere de nedescris in sufletul fostilor colegi dar si a suporterilor echipei nationale. Suporteri care, in perioada WC’94, au iesit pe strazi, bucurosi de succesele “Generatiei de Aur”, succese realizate cu Prodan integralist. Intr-o seara normala in familie, fostul international s-a ridicat de pe canapea pentru ca in imediata secunda sa sufere un infarct. A fost resuscitat timp de o ora, perioada in care inima i-a fost repornita pentru cateva secunde. In final, inima sa a cedat la doar 44 de ani …